Zijn gratis datingsites wel goed?: in Artikelen
 
 

Zijn gratis datingsites wel goed?


Er zijn veel datingsites beschikbaar op het internet. Er zijn datingsites waar je voor moet betalen maar er zijn ook gratis datingsites. De datingsites die het meest populair zijn hoef je niet voor te betalen. Net zoals bij de betaalde datingsites vind je hier singles die op zoek zijn naar gezelschap of een relatie. Bij de gratis datingsites zijn er echter geen maandelijkse kosten en je hoeft ook niet te betalen om een profiel aan te maken. Het verschil tussen de leden is meestal minimaal. Er zijn meestal zelfs meer leden te vinden op de gratis datingsites.

Gratis standaard functies

De meeste gratis datingsites zijn gratis als je gebruik wilt maken van de standaard functies. Dit is bijvoorbeeld het registreren, het aanmaken van een profiel en berichten versturen. Er zijn meestal wel extra functies beschikbaar tegen betaling. Dit kan bijvoorbeeld meer inzicht zijn in de mensen die je profiel bezocht hebben. Een datingsite wordt doorgaans als gratis bestempeld als je gratis berichten kunt versturen. Datingsites die zichzelf bestempelen als gratis maar vervolgens geld vragen voor het versturen van berichten zijn geen gratis datingsites.

Betaalde functies

De gratis datingsites krijgen alleen een betaling als er leden zijn die gebruik willen maken van de extra functies. De inkomsten hiervan zijn vele malen lager dan die van de betaalde datingsites. Er zijn immers ook geen vaste maandelijkse inkomsten van de betalende leden. De gratis datingsites maken gebruiken van meerdere inkomstenbronnen. Zo kun je op gratis datingsites advertenties vinden. Als de leden dan klikken op de advertenties krijgt de gratis datingsite een vergoeding van de adverteerder.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland