Welke eigenschappen heeft een goede vriendin?: in Artikelen
 
 

Welke eigenschappen heeft een goede vriendin?


Elke man is anders en heeft ook een andere voorkeur voor vrouwen. De één houdt van buitenlandse types met donker haar terwijl de ander liever voor het blondje gaat. Toch zijn er eigenschappen van een vrouw die gewaardeerd worden door bijna alle mannen. Het uiterlijk is daarbij niet van belang. Ook mannen kijken naar innerlijke kwaliteiten, niet alleen vrouwen. Deze hebben niets te doen met de leeftijd, uiterlijk vertoon of het lichaam van de vrouw. De volgende eigenschappen worden door veel mannen gewaardeerd bij een vrouw.

Zelfvertrouwen

Een vrouw met zelfvertrouwen geeft aan dat ze niet continu hulp nodig heeft. Als een vrouw zichzelf goed voelt dan is dat goed voor de relatie. Het geeft ook aan dat de onafhankelijk is en zelf een leven heeft. Dit geeft de man meer ruimte voor de eigen interesses en hobby’s.

Geen spelletjes

Een vrouw die geen spelletjes speelt is goud waard. Mannen hebben een hekel aan de mind games die veel vrouwen spelen. De hints en dubbele zinnen waarbij ze moeten raden wat de vrouw denkt wordt veel mannen teveel. Daarom hebben veel mannen liever een vrouw die geen spelletjes speelt.

Waardering

Als een vrouw waardering toont voor de dingen die de man doet voor haar dan bereikt ze veel meer. De man wil dan zelfs een stapje verder gaan. Een man krijgt graag respect van de vrouw en de bevestiging dat hij een waardevolle toevoeging is aan haar leven.

Zorgzaam

Mannen houden ervan om vertroeteld te worden door een vrouw. Een vrouw die de man op zijn wenken bediend wordt door veel mannen gewaardeerd. De man voelt zich hierdoor de baas wat goed is voor zijn zelfvertrouwen.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland