Welke eigenschappen heeft een goede man?: in Artikelen
 
 

Welke eigenschappen heeft een goede man?


Vrouwen hebben allen een andere smaak en eisen. Toch zijn er bepaalde eigenschappen die de meeste vrouwen belangrijk vinden. Het verschilt van vrouw tot vrouw in welke leeftijdscategorie men een man zoekt, welke lengte de man heeft of waar de man moet wonen. De eigenschappen die de man moet hebben om gezien te worden als een potentiële partner zijn de volgende:

Betrouwbaarheid

Een man moet de vrouw niet alleen een leuke tijd bezorgen maar haar ook steunen in moeilijke tijden. Dit betekent ook dat je je afspraken nakomt en dat je haar steunt met dingen die buiten de relatie vallen.

Zelfverzekerdheid

Een vrouw heeft graag een man die zelfverzekerd is. Een man met zelfvertrouwen wordt door veel vrouwen als aantrekkelijk gezien. Het geeft aan dat de man gelukkig is met zichzelf. Dit gevoel is krachtig en heeft een goede invloed op vrouwen.

Aandacht geven

Een vrouw wil graag een man die hen aandacht geeft. Een hobby is geen probleem zolang het maar niet al je tijd in beslag neemt waardoor je geen tijd en aandacht meer hebt voor de vrouw. Tijdens het daten is het slim om de vrouw veel aandacht te geven.

Een gentleman

Vrouwen houden van een man met goede manieren. Alhoewel vrouwen steeds meer onafhankelijk zijn geworden willen ze nog steeds graag een echte man die hen speciaal laat voelen. Een gentleman laat op verschillende manier zien dat deze respect heeft voor de vrouw.

Persoonlijke hygiëne

De persoonlijke hygiëne van een man wordt als een belangrijke eigenschap gezien. Vrouwen zijn over het algemeen opgeruimder dan mannen maar dat betekent niet dat de man alles mag laten slingeren thuis. De vrouw kijkt naar dat soort zaken bij het selecteren van een geschikte man.

Emotioneel volwassen

Vrouwen hebben graag een man die kan omgaan met de emotionele kant van de relatie. Dit betekent dat de man rekening houdt met de gevoelens van de vrouw en communiceert zonder altijd ruzie te maken. Mannen die emotioneel volwassen zijn kunnen beter omgaan met persoonlijke en relationele problemen.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland