Wat te doen als je van gedachten veranderd?: in Afspreken
 
 

Wat te doen als je van gedachten veranderd?


Als je aan het daten bent dan komen er veel nieuwe vragen opzetten. Wat als ik iemand niet meer leuk vindt? Is een van deze vragen. Sommige mensen denken dat elke relatie voor altijd is. Dat is niet het geval en al helemaal niet met online daten. Je kunt het contact op ieder moment verbreken. De eerste date kan spannend en allerlei gevoelens bij je naar boven brengen waardoor je heel enthousiast wordt. Als vervolgens de volgende date helemaal niets is dan ga je aan jezelf twijfelen. Besef je dan goed dat je het contact op ieder moment kunt verbreken. Het gaat om jou en jou gevoelens. Je realiseren dat iemand niet bij je past kan op de eerste date zijn maar ook later in de relatie.

Als iemand je een bericht stuurt

Op een online datingsite krijg je te maken met berichten van andere singles. De persoon heeft je profiel gelezen en je foto’s bekeken waarna de persoon je een bericht verstuurd heeft. Het is dan aan jou om te bepalen of je een bericht terug stuurt of niet. Je bekijkt het profiel van de persoon en kunt dan de keuze maken om wat terug te sturen of niet. Als je geen interesse hebt in de persoon kun je het bericht negeren zoals de meeste mensen doen of je kunt een bericht terug sturen dat je geen interesse hebt. De keuze ligt bij jou. Het is geen verplichting om een bericht terug te sturen.

Als je al even berichten aan het uitwisselen bent

Nadat je contact heb gelegd met een leuke single begin je over en weer berichten te versturen. Je leert de persoon een beetje kennen waarna je erachter komt dat het geen goede match is. Op dit moment kun je ook de persoon verder negeren of je kunt een bericht versturen dat je geen interesse meer hebt. De meeste mensen kiezen ervoor om het contact te laten verwateren, door steeds minder en kortere berichten te versturen.

Na de eerste date

Tijdens de eerste date krijg je een goede eerste indruk van de persoon. Door een paar minuten met iemand te praten in het echt kom je meer te weten over de klik tussen jullie dan honderden berichten. Als je na de eerste date geen interesse hebt dan is het verstandig om niet te kussen en afstand te houden op het einde van de date. Na de date kun je de ander vervolgens laten weten dat je denkt dat het niets tussen jullie kan worden.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland