Wat moet er in een dating profiel van mannen?: in Artikelen
 
 

Wat moet er in een dating profiel van mannen?

man
man

Een dating profiel moet niet alleen gevuld worden, maar ook boven de rest uitsteken. Online daten kan een goede en sneller manier zijn om in contact te komen met vrouwen. Om te zorgen dat het contact er ook daadwerkelijk komt is het belangrijk een goed profiel te hebben. Als er gekeken wordt naar een profiel door een vrouw dan zijn er een aantal zaken die door haast elke vrouw aantrekkelijk gevonden wordt. Deze dingen kunnen niet in je dating profiel ontbreken:

Humor

: Vrouwen houden van humor. Welke vrouw wil nu niet een man waar je mee kunt lachen en plezier mee kunt maken. Mannen met humor hebben altijd een stapje voor.

Avontuurlijk

: Een vrouw heeft graag een man die avontuurlijk is. Een man die ze nieuwe dingen laat ontdekken, dingen die ze nog niet eerder hebben gedaan.

Sportief

: Vrouwen houden van sportieve mannen. Een sportieve man is een man met energie zo wordt gedacht. Sporten wordt geassocieerd met energiek, fit en levendig.

Zelfvertrouwen

: Een man met zelfvertrouwen heeft de halve wereld. Het zelfvertrouwen van een man is sexy voor een vrouw. Een vrouw heeft graag een zelfstandige en assertieve man. Een man die de touwtjes in handen neemt en in zichzelf gelooft.

Ambitie

: De ambitie van een man is voor veel vrouwen belangrijk. Een man die alleen maar thuis voor de beeldbuis zit is niet interessant. De man moet een doel hebben in het leven, een carrière.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland