Wat is de kans op succes met online daten?: in Artikelen
 
 

Wat is de kans op succes met online daten?


Iedereen die denkt dat je snel een relatie hebt via online daten heeft het verkeerd. De succes ratio van online daten is minder dan 1%. Als iedereen dit wist dan was het waarschijnlijk nooit zo populair geweest. Toch blijft het aantal nieuwe inschrijvingen nog ieder jaar stijgen. Ook komen er nog steeds nieuwe datingsites bij. De lage succes ratio bij online datingsites komt doordat er veel meer contacten gelegd worden. Deze contacten kunnen sneller iemand afwijzen en kiezen voor een ander. Online daten maakt het immers makkelijker om iemand af te wijzen.

Makkelijk en tijdbesparend

Online daten blijft nog steeds populair omdat het nog steeds de beste en makkelijkste manier is om iemand te ontmoeten. Voor mensen met een druk werkschema, problemen met de zelfverzekerdheid of voor personen die iemand willen vinden buiten de vriendenkring zijn de online datingsites een goede uitkomst. Er zijn veel mensen die iemand hebben gevonden op de online datingsites. Het kost misschien wat meer moeite maar het resultaat is meestal bevredigend.

Geduld hebben

Het kost tijd en geduld om iemand te vinden via de datingsites. Een foto online zetten is het begin maar dan ben je er nog niet. Er komt veel bij kijken als je succes wilt hebben in online daten. Het begint met een foto maar je profieltekst en berichten moeten ook goed in elkaar zitten. Het ligt helemaal aan jezelf of succes hebt op de datingsites of niet.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland