Waarom laat ze me wachten voor sex?: in Artikelen
 
 

Waarom laat ze me wachten voor sex?

girl
girl

Er zijn vrouwen die niet langer kunnen wachten dan de eerste date terwijl andere vrouwen de man lange tijd laten wachten. Het is over het algemeen beter voor de relatie als ze de man laat wachten. Als een vrouw op de eerste date al seks heeft dan is ze erg onzeker of alleen geïnteresseerd in de seks. Als ze je langer laat wachten dan enkele dates dan doet ze dat voor de volgende redenen:

Ze wil niet als makkelijk gezien worden

Veel vrouwen vinden seks op de eerste date te snel. De vrouw wil haar waardigheid niet verliezen en verkiest er daarom sneller voor om de man even te laten wachten. Na een paar dates voelt ze aan dat het kan zonder dat iemand haar ooit voor slet kan uitmaken.

Ze wil een relatie

De vrouw laat de man wachten om ze zeker wil zijn dat een relatie in het verschiet ligt. Als de man moet wachten dan heeft de vrouw interesse in een relatie. Het kan zijn dat ze de man 3 of 4 dates laat wachten maar enkele maanden zijn ook mogelijk. Het verschilt per vrouw hoelang ze de man laat wachten.

Ze wil je bedoelingen weten

Er zijn jammer genoeg mannen die niet de juiste bedoelingen hebben. Ze doen alsof ze oprecht interesse hebben in de vrouw maar laten na de eerste keer seks niets meer van zich horen. Door mannen als dit willen vrouwen pas later seks hebben. De vrouw wil erachter komen of je goede bedoelingen hebt door je te laten wachten op de seks.

Ze wil vertrouwen opbouwen

De vrouw wil duidelijkheid hebben over hoe je bent en vertrouwen opbouwen tussen jullie beiden. Ze wil bijvoorbeeld weten of ze het waard is om op te wachten en dat je nog steeds contact met haar opneemt als ze niet meteen seks met je heeft. De vrouw wil duidelijkheid over hoe je bent en dat een relatie met jou de goede keuze is. Al deze zaken geven de vrouw vertrouwen.

Ze geniet van het begin van de relatie

Als er nog geen seks in het spel is geweest is de spanning het grootst. De man geeft de meeste aandacht aan de vrouw voordat de seks heeft plaatsgevonden. De vrouw geniet hier met volle teugen van en kan je mogelijk laten wachten om deze reden.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland