Veilig internet daten: in Afspreken
 
 

Veilig internet daten

DatingsiteBeoordelingBezoek
Bezoek
Bezoek
Bezoek

Gebruik je intuïtie

Eén van de belangrijkste dingen om te onthouden is dat je altijd naar je intuïtie moet luisteren als het aankomt op het beoordelen van personen. Als iemand niet goed aanvoelt dat is dat meestal ook zo. Vertrouw op je gevoel.

Geef niet snel persoonlijke gegevens

Als iemand teveel aandringt om je persoonlijke gegevens neem dan wat afstand. Het is niet verstandig om te snel je informatie te geven. Pas als je de persoon meer gesproken hebt kun je eens wat loslaten over je persoonlijke gegevens.

Let op negatieve karakterkenmerken

Merk je wat aan de persoon wat je niet helemaal ligt? Let dan goed op kenmerken zoals verborgen woede, agressie en jaloersheid. Let er ook op of de persoon vragen ontwijkt en of de persoon misschien wat te verborgen heeft.

Laat de eerste date plaatsvinden in het openbaar

Om jezelf veilig te houden is het verstandig om af te spreken op een drukke openbare plek. Op deze manier kan er minder gebeuren. Zorg ook dat je iemand anders vertelt waar je heen gaat en met wie.

Ben je op zoek naar een goede datingsite? De datingsite Pepper is het meest populair onder onze bezoekers. Klik hier om je gratis in te schrijven.