Tips voor het eerste bericht versturen voor mannen: in Artikelen
 
 

Tips voor het eerste bericht versturen voor mannen


Anders dan je zou verwachten is de beste manier om een bericht te krijgen van vrouwen om te laten zien dat je niet zo geïnteresseerd bent in haar. Dit is misschien niet direct wat je verwacht. Het gaat ook tegen de normale gang van zaken in maar laten we er eens naar kijken. Het is de bedoeling dat je een kort bericht naar haar verstuurd waarin je je interesse toont maar veel meer ook nog niet.

Als je een uur bezig bent om je levensverhaal naar haar te versturen dan zal de vrouw zeker niet reageren. Waarom zou ze dat ook doen? Ze heeft waarschijnlijk nog twintig berichten in haar inbox van andere mannen die niet zoveel tijd van haar willen om hun levensverhaal te vertellen. In plaats van je lange verhaal te lezen kan ze ook flirten met de andere mannen.

Kort maar krachtig

Dit is de reden waarom je haar een kort maar krachtig eerste bericht stuurt. Je wil haar laten zien dat je interesse hebt maar je wil haar ook niet wegjagen. Hou het bericht niet groter dan twee korte paragrafen. Dit is misschien niet veel maar je wil haar ook niet meteen het achterste van je tong laten zien. Je kent haar niet en je hebt haar nog nooit in het echt gezien. Maak het daarom persoonlijk maar ook niet te persoonlijk.

Niet formeel maar ook niet saai

Zorg er ook voor dat je eerste bericht niet te formeel of te saai is. Gooi er wat leuks of met humor tussen. Als je een glimlach op haar gezicht kunt krijgen met je eerste bericht dat zit het goed. Wat je ook doet, laat haar niet blijken dat je haar al langer op het oog hebt. Het lijkt dan dat je eindelijk de durf hebt gevonden om na lange tijd contact met haar op te nemen. Dit is een beetje creepy en kan vrouwen wegjagen.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland