Tips voor berichten sturen op online dating sites: in Artikelen
 
 

Tips voor berichten sturen op online dating sites


Het succes dat je hebt met online daten hangt voor het grootste deel af van de berichten die je stuurt. Deze moeten gericht zijn op de persoon naar wie je het stuurt. Als je de verkeerde berichten verstuurt dan eindigen deze ongelezen of met weinig dates als gevolg. Zorg dat dit niet gebeurt bij jou.

Mannen versturen de meeste berichten

In het echt is het zo dat bijna alleen maar de mannen berichten versturen naar vrouwen, andersom gebeurt dit lang niet zo vaak. Uit een onderzoek dat gedaan is bleek dan mannen vijf keer zoveel berichten sturen als vrouwen. Dat betekent dat de man veel competitie heeft van andere mannen.

Als een vrouw bij een dating site lid wordt dan duurt het niet lang of de berichten stromen binnen. De vrouw hoeft alleen maar een profiel aan te maken, wat foto’s te uploaden en wachten tot de berichten binnen komen. Dit komt doordat er veel meer mannen op dating sites aanwezig zijn dan vrouwen. Meestal hebben de mannen een tijdelijk abonnement dat geld kost om de berichten te sturen. In deze periode doen ze dat dan ook zoveel mogelijk om goed gebruik te maken van het abonnement.

Dat betekent niet dat vrouwen geen berichten moeten versturen naar mannen. Hier volgens een aantal tips voor het versturen en beantwoorden van berichten op online dating sites.

Mannen

  1. Stuur alleen berichten naar vrouwen waarvan je voldoet aan de eisen.
  2. Lees je bericht een keer na voor fouten en grammatica.
  3. Neem direct contact met een vrouw op voordat een andere ermee aan de haal gaat.
  4. Wees zelfverzekerd en duidelijk in je berichten.

Vrouwen

  1. Blokkeer mannen die je grof en agressief benaderen.
  2. Praat niet te veel over jezelf.
  3. Wees niet te snel met afspreken.
  4. Stel veel vragen om de man te leren kennen.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland