Singles vinden op mobiele telefoon apps: in Apps
 
 

Singles vinden op mobiele telefoon apps


Dating via het internet verplaatst zich steeds meer naar de mobiele telefoons. Chatten en berichten versturen op de datingsite wordt nu vaker gedaan via de smartphone. De meeste datingsites hebben een app waarin alle functionaliteiten van de website verwerkt zijn. De mogelijkheden zijn doorgaans precies hetzelfde maar dan met het gemak dat je niet de laptop of tablet erbij hoeft te pakken. Hierdoor wordt het makkelijker om te chatten of in te loggen op de datingsite. Iedereen heeft immers de gehele dag de smartphone bij zich.

Locaties

Datingsites en de makers van dating apps gebruiken vaak de locatie van de single. De locatie wordt gebruikt om matches te maken die dicht bij elkaar wonen. Een relatie heeft immers een grotere kans van slagen als beide singles dicht bij elkaar wonen. De locatie wordt door middel van GPRS bepaald. De dating app kan zo precies zien waar je je op dat moment bevindt. Je kunt in de dating app doorgaans instellen tot hoeveel km je wilt zoeken naar singles. Er wordt dan in een kring van dit aantal km gezocht vanaf je eigen locatie.

Voorkeuren en wensen aangeven

Daten via de mobiele apps is leuk en het zorgt ook voor de nodige entertainment. Als je ervoor open staat dan kun je veel interessante mensen ontmoeten. Je kunt de voorgestelde profielen laten aanpassen aan de hand van je voorkeuren. Zo kun je continu nieuwe en andere soorten personen te spreken krijgen. Je kunt bijvoorbeeld eerst kiezen voor jongere personen en later de leeftijd verhogen. Als je niet precies weet wat je wilt dan kun je ook een hele brede leeftijdsgroep selecteren.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland