Probeer zo snel mogelijk online daten naar offline te brengen: in Afspreken
 
 

Probeer zo snel mogelijk online daten naar offline te brengen


Blijf niet continu emaillen of berichten versturen naar elkaar. Het doel van online daten is het samenkomen van singles. Als je alleen maar blijft praten via het internet bereik je weinig. Als beiden denken dat het goed zit waarom ook niet? Pas als je elkaar in het echt ontmoet merk je of de klik er is. Je kunt het nog zo leuk hebben op het internet met elkaar, in het echt kan het allemaal anders zijn.

De date kan een oude foto gebruiken

Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand een oude foto als profielfoto op een dating website gebruikt. Snel afspreken voorkomt dat je maandenlang berichten aan het sturen bent met iemand die helemaal niet meer op de foto lijkt. Misschien is de persoon nu wel 7 jaar ouder en 50 kilo zwaarder. Als je de persoon dan in het echt ziet kan het vies tegenvallen.

Geen chemie

Het kan ook zomaar zijn dat je het leuk hebt met elkaar tijdens het berichten sturen maar dat je elkaar ontmoet en elkaar helemaal niet aantrekt. Zelfs als de ander er heel goed uitziet is het mogelijk dat jullie elkaar helemaal niet zo goed liggen. Dat merk je pas bij een eerste afspraak. Gebruik je tijd dus goed met online daten zodat je niet waardevolle tijd aan de verkeerde persoon verspilt.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland