Onderzoek de persoon met wie je wilt afspreken: in Afspreken
 
 

Onderzoek de persoon met wie je wilt afspreken


Voordat je afspreekt met de persoon moet je zoveel vragen als mogelijk hebben gesteld. Wees ook niet bang om een vraag twee keer te stellen om te zien of je hetzelfde antwoord krijgt. Als iemand liegt over bepaalde dingen dan heb je dat snel door. Het is moeilijk om een gelogen verhaal twee keer te vertellen. Is iemand niet consistent over een bepaald onderwerp en denk je dat er gelogen wordt? Vraag er dan meer over. Als je doorhebt dat iemand liegt blijf dan bij de persoon uit de buurt en verbreek het contact.

Wat moet je van de ander weten?

Dingen die je wilt weten van je date: echte naam, woonplaats, leeftijd, werk en daarnaast persoonlijke dingen waar jij antwoord op wilt. Met deze gegevens is het ook mogelijk om online te zoeken naar de persoon. Kijk via Google wat er allemaal over de persoon te vinden is. Meestal zijn er verschillende pagina’s te vinden die meer over de persoon vertellen zoals het Facebook profiel, LinkedIn en andere pagina’s over de persoon die online te vinden zijn. Zo kun je snel zien of een persoon misschien wel getrouwd is of een crimineel verleden heeft.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland