Onderscheid je dating profiel van anderen: in Artikelen
 
 

Onderscheid je dating profiel van anderen


Wees anders

Als je doet wat iedereen doet dan val je niet op. Begin je datingprofiel met een vraag of een opmerkelijke oneliner. Je wilt jezelf onderscheiden van de anderen in de lijsten met singles. Vermijd dezelfde openingen zoals iedereen dat doet.

Laat zien wat je leuk vindt

Het gaat er niet om dat je een lijstje voorschotelt met dingen over jezelf maar dat je toont wie jij bent. Dat klinkt moeilijker dan het is. Laat zien wie je bent in je foto’s of in je manier van schrijven. Hou je van koken? Vertel dan in je beste woorden wat voor lekkers jij wilt maken voor je date zodat de ander er een beeld bij krijgt hoe jij bent.

Goede foto’s

Foto’s zijn het belangrijkste van een dating profile. Vrouwen kijken naar je profiel maar als eerst naar je foto. Kies voor een foto waar je op lacht en waar je gelukkig op lijkt. Als je geluk uitstraalt dan komt dit over op de ander. Als je er niet uitkomt laat dan een vriend of vriendin de beste foto van jezelf uitkiezen.

Straal positiviteit uit

Blijf positief, noem niets negatiefs. Zet je beste beentje voor als het over je profiel gaat. Iedereen komt wat tekort en niemand is perfect. Ga dus niet al je negatieve dingen op je profiel opnemen maar bekijk het van de goede kant.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland