Kussen op een eerste date?: in Afspreken
 
 

Kussen op een eerste date?


Spanning voor een eerste date is heel normaal. Als de date goed gaat hoe weet je dan of je date wil kussen? Het komt het meest voor dat je de behoefte hebt om iemand te kussen tijden een gesprek waar niet veel gezegd wordt. Als je aan het luisteren bent kijk je haar in de ogen, je luistert wat ze zegt en je gedachten gaan ook naar haar lippen en haar lach. Als je haar wilt kussen, hoe weet je dan of zij dat ook wil?

Hints

Er zijn meerdere hints die je kunnen helpen om erachter te komen of je date geïnteresseerd in je is. Mannen en vrouwen hebben het niet door dat ze laten zien dat ze gekust willen worden. Vrouwen spelen met het haar, raken het gezicht aan om er aandacht naartoe te krijgen of spelen wat met stukken kleding. Mannen raken de kin aan, zitten aan de kraag of gaan rechter zitten. Dit zijn allemaal hints die laten zien dat een date geïnteresseerd is en mogelijk gekust wil worden.

Lichamelijke hints

Let ook op lichamelijke trekjes en op wat er tijdens de date gezegd wordt. Als ze je leuk vindt stelt ze jou ook vragen en wil ze meer over je weten. Als je loopt dan wil ze dichter bij je zijn als ze je leuk vindt. Oogcontact wordt langer naarmate ze je leuk vindt. Als je date herhaaldelijk lacht dan is dit een goede indicatie dat ze het wel ziet zitten met jou.

Kussen of niet?

Als de date ten einde loopt is het zaak om te bepalen om te kussen of niet. Probeer wat dichter bij haar te komen en kijk hoe ze reageert. Als ze afstand neemt dan weet je dat ze nog niet intiem wil worden. Als ze dicht bij je blijft of zelfs dichterbij komt dan is een eerste kus het perfecte moment. Gebruik niet meteen de tong maar laat de eerst kus een intieme kus zijn. Meer is beter tijdens een eerste kus. Laat je date het tempo bepalen en de tijd van de kus.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland