Hoe weet je dat de ander je leuk vindt na de eerste date?: in Afspreken
 
 

Hoe weet je dat de ander je leuk vindt na de eerste date?


De eerste date is achter de rug en je hebt het gevoel dat het goed gegaan is. Je hebt genoten van de date en je vond de persoon erg leuk. Wat nu? Je gaat na waar jullie het over hebben gehad en wat voor indruk je hebt achtergelaten. Je denkt dat alles goed gegaan is maar je weet het niet helemaal zeker. Of iemand je leuk vindt tijdens een date kun je zien aan de volgende dingen:

Je date gaf je complimenten

Als een date je complimenten geeft dan is dit een teken dat de persoon je leuk vindt. Het is moeilijk om iemand complimenten te geven die je niet leuk vindt. De persoon geeft je complimenten om je speciaal te laten voelen en te laten blijken dat er interesse is. Als een date je complimenten geeft dan is de kans groot dat de persoon je aantrekkelijk vindt.

Je date vertelde persoonlijke dingen

Persoonlijke dingen worden niet tegen iedereen verteld, helemaal niet tegen een persoon die men niet snel weer terugziet. Dat je date persoonlijke dingen tegen je verteld heeft geeft weer dat je date je nog graag een keer wil zien. Iemand die geen interesse heeft neemt meestal niet de moeite om te veel over zichzelf te vertellen tijdens een date.

Je date heeft veel vragen gesteld

Tijdens de eerste date heeft de ander je veel vragen gesteld. Dit is een teken dat de ander interesse in je heeft. De ander kan je bijvoorbeeld vragen hebben gesteld over je werk, wat je leuk vindt om te doen maar ook hoe je over bepaalde dingen denkt.

Je date luisterde goed

Luisteren is belangrijk tijdens een date. Dat iemand goed naar je luistert betekent dat de persoon oprecht interesse in je heeft. De date vraagt ook door over de dingen die je verteld om meer over je te weten te komen. Iemand die veel vragen stelt en er goed naar luister heeft interesse in je en wil graag meer over je weten.

Je date gaf je veel oogcontact

Iemand die veel oogcontact met je heeft is open en eerlijk. Het laat ook zien dat de persoon interesse in je heeft en naar je luistert. De date geeft je hiermee de volledige aandacht. Let tijdens de date goed op hoeveel oogcontact de date met je zoekt. Het is een teken of de persoon je leuk vindt of niet.

Je date heeft het over een tweede date

Tijdens de eerste date is het al mogelijk dat iemand vertelt dat hij of zij graag op een tweede date wil. Dit is een duidelijk teken dat de persoon interesse in je heeft. Door het over een tweede date te hebben weet je meteen waar je aan toe bent. Dat is een fijn gevoel als het van beide kanten komt.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland