Het onderwerp van een bericht: in Artikelen
 
 

Het onderwerp van een bericht


Als je een keer graag een bericht wilt sturen maar je hebt een writers block lees dan het profiel van de ander nog eens door. Zijn er leuke, spannende of aparte dingen te lezen in het profiel? Focus je daar dan op en stel er een vraag over. Stel ook niet een gesloten vraag dat alleen met ja of nee beantwoord kan worden. Kies voor een open vraag zodat de ander er wat over kan vertellen.

Toon interesse in de ander

Als het goed is zal de ander graag vertellen over wat hij of zij zo leuk vind. Jij laat hierbij zien dat je interesse hebt in de ander en wat de ander leuk vind. Misschien dat je zelf ook wel een connectie kunt maken door ervaringen van jezelf erop te belichten. Iets dat jij hebt gedaan dat er veel op lijkt? Zo maak je een connectie en krijg je de kans om wat over jezelf te vertellen. Je geeft de ander hier ook een opening mee om jou meer te vragen of wat jij leuk vindt.

Houdt het gesprek interessant

Probeer de ander geïnteresseerd te houden. Het is dus niet verstandig om continu over hetzelfde onderwerp te praten. Zorg dat je tijdens het gesprek soepel van het ene naar het andere onderwerp overgaat. Dit houdt het gesprek interessant voor beide personen en leer je elkaar beter kennen. Het is de kunst om het gesprek zo natuurlijk te laten verlopen.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland