Een goed dating profiel maakt het verschil: in Artikelen
 
 

Een goed dating profiel maakt het verschil


Zou het niet fantastisch zijn als de andere persoon jou een berichtje stuurt in plaats van dat jij die stap moet maken? Als je een goed dating profiel opmaakt dat zich onderscheid van de grijze massa dan zal dat gebeuren. Door wat anders te creëren dan wat anderen doen val je op. Als je opvalt heb je meer kans op een berichtje. Hoe meer berichtjes je krijgt, hoe meer kans je maakt op het tegenkomen van je toekomstige date.

De mensen die het meeste succes in online dating hebben zijn degenen die een interessant profiel hebben. Een profiel dat aangeeft dat jij wat speciaals en unieks te bieden hebben voor de ander en in een relatie. Gebruik je profiel absoluut niet om op te scheppen wat je al hebt bereikt en welke materialistische zaken je hebt. Op deze manier trek je misschien alleen maar de verkeerde personen aan. Met een goed dating profiel krijg je berichten van personen die zich echt in jou interesseren, gezamenlijke interesses of hobby’s, ambities en doelen.

Profielfoto

Het eerste dat een dating profiel goed maakt is de profielfoto. Het is het eerste wat de ander ziet. Een goede foto is noodzakelijk. Na het zien van de foto maakt de ander de beslissing of ze wel of niet verder willen lezen over wat je over jezelf te zeggen hebt. Zorg ervoor dat je op het grootste deel van de foto’s lacht. Het geeft een goed beeld als je vaak lacht en je krijgt sneller een reactie. Als de ander je foto aantrekkelijk vind dan wil deze meer over je weten.

Foto’s

Je kent het gezegde misschien wel: “Een foto zegt meer dan duizend woorden”. Deze uitspraak is met name van toepassing bij online daten. Plaats zoveel foto’s als mogelijk. Dit wordt gewaardeerd door personen op online dating sites. Zorg ook dat je foto’s van jezelf hebt gemaakt bij meerdere activiteiten. Plaats ook niet alleen foto’s van je gezicht maar ook van het lichaam, oftewel full body shots, waar je helemaal op staat.

Hoe kom ik over?

In je profiel is het niet verkeerd om zelfverzekerd en interessant over te komen. Zorg er voor dat het niet overkomt als arrogant of zelfingenomen. Dit is voor velen een afknapper. Het profiel is ervoor bedoeld om te laten zien dat je mensen om je heen hebt waar je om geeft zoals familie en vrienden en dat je bijvoorbeeld interesse hebt in veel leuke dingen.

De kansen om je soulmate te vinden op een online dating site zijn misschien wel groter dan je denkt. Al die lijsten met foto’s van vrouwen in je buurt. Daar zal vast wel leuks tussen zitten? Wie weet. Niet iedereen vindt zijn of haar soul mate maar dat is ook helemaal niet nodig. Er zijn veel mensen die een gezonde en liefhebbende relatie overhouden aan het online dating. Zorg dat de eerste stap goed is, maak een goed dating profiel.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland