Afspreken met een date als vrouw: in Afspreken
 
 

Afspreken met een date als vrouw


Kun je niet wachten om af te spreken met je gesprekspartner? Loop niet te snel van stapel. Een eerste afspraak is natuurlijk spannend maar het is ook niet verkeerd om je goed voor te bereiden in verband met veiligheid. Hoe aardig de persoon ook lijkt op het internet, in het echt kan het heel anders zijn. Hopelijk heb je al meerdere gesprekken gehad met de persoon zodat je weet wat je kunt verwachten. Het is echter nooit verkeerd om voorzichtig te zijn.

Spreek af op een openbare plek

Als je het gevoel hebt dat dit wel eens de ware zou kunnen zijn dan wordt het hoog tijd om zo snel mogelijk af te spreken. Hoe pak je dat aan? Meestal komt de man met het voorstel om af te spreken. Dat betekent niet dat je als vrouw geen inspraak hebt. Voor je eigen veiligheid is het de beste keuze om af te spreken op een openbare plek. Door in het openbaar af te spreken loop je minder kans dat je iets overkomt.

Vertel een vriendin of familielid over je date

Zorg ervoor dat iemand op de hoogte is wat je aan het doen bent en gaat doen met je date. Spreek met deze persoon af dat je deze belt op een vastgestelde tijd. Als alles goed gaat dan kun je de persoon bellen en laten weten dat alles goed is. De kans is niet groot dat je iets overkomt maar het is goed om een back-up plan te hebben mocht er opeens iets helemaal verkeerd gaan.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland