6 Leuke datingtips voor mannen: in Afspreken
 
 

6 Leuke datingtips voor mannen


Wees op tijd!

Te laat komen op je date? Don’t do it! Er zal geen enkele vrouw zijn die het leuk vindt om alleen te wachten aan een tafel of bar wachtend tot jij dan een keer komt opdagen. Lullig is dat namelijk wel een beetje maar het kan ook lijken alsof je niet geïnteresseerd bent.

Open die deur

Een beetje gentlemen zijn kan geen kwaad, elke vrouw denkt er wel anders over maar zo af en toe de deur openhouden mag best toch? Zo zijn er natuurlijk nog genoeg andere dingen waarmee je de uitstraling van een gentlemen kan hebben. Wees beleefd tegen het personeel van de locatie waar je bent, bied aan om de rekening te betalen en geef een subtiel complimentje aan je date!

Praat niet over je ex

Heb je een ex? Praat er dan maar niet over tijdens je date, dingen uit je verleden ophalen is niet altijd handig. Dus hou het positief en zorg ervoor dat je haar leert kennen in plaats van dat zij jouw ex leert kennen.

Wees een beetje aardig

Blijf aardig tegen je date, ook al ben je het ergens niet honderd procent mee eens. Breng het subtiel in plaats van in de aanval te gaan en te zeggen dat je er heel anders over denkt. Als ze iets niet wilt dwing haar dan ook niet, opdringen zal averechts werken!

Aandacht

Vrouwen houden over het algemeen best wel van aandacht, zorg daarom dat je telefoon op stil staat zodat je er niet steeds op gaat kijken en dit voor afleiding zorgt. Heb je een horloge om? Zorg ervoor dat je dan niet elke 2 minuten kijkt hoelaat het is!

Wees af en toe stil

Laat haar lekker kletsen als ze dat doet, ga niet steeds over jezelf beginnen over hoe geweldig je bent. Zelfverzekerd zijn is uiteraard geen probleem, maar opscheppen en jezelf neerzetten als Mr. Perfect? Nee, doe dat maar niet. Af en toe een vraag stellen terwijl ze iets aan het vertellen is zorgt voor interesse.

Op zoek naar een leuke date? Op mijndatingoverzicht.nl staan de beste datingsites voor jou op een rij! (Inschrijven bij deze sites is gratis)!

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland