5 Fouten die mannen maken met Whatsapp berichten: in Artikelen
 
 

5 Fouten die mannen maken met Whatsapp berichten


Als je als man een sms bericht verstuurt naar een vrouw dan wil je haar interesse wekken en deze behouden. Elke bericht dat je verstuurd moet een doel hebben. Verstuur geen berichten zonder inhoud. Je wil immers niet dat ze haar interesse in jou verliest. Het is daarom goed dat je voor jezelf duidelijk maakt wat het doel is van het sms’en met de vrouw. Sms met haar zodat ze doorheeft dat je haar leuk vindt en dat je aan haar denkt. Hier volgen 5 veel voorkomende fout die mannen maken wanneer ze sms berichten versturen met een vrouw.

Te simpele berichten versturen

Als je niet veel tijd hebt om te sms’en doe het dan niet. Je kunt beter niets sturen dan iets nietszeggends. Kies dan liever een tijd op de dag wanneer je wel tijd hebt om na te denken over wat je gaat sturen. Je kunt meer creativiteit laten zien als je meer tijd hebt. Doordat je niet continu beschikbaar bent om berichten te versturen laat je haar ook continu naar de telefoon kunt of je haar als ge-sms’t hebt.

Te snel te intiem

Er zijn veel vrouwen die wel van een spannend sms contact houden. Toch moet je voorzichtig zijn met het versturen van ondeugende sms’jes. De meeste vrouwen zitten daar niet op te wachten, al helemaal niet voordat er nog geen seksueel contact is geweest.

Te veel berichten versturen

Sms berichten versturen moet van beide kanten komen, niet van één kant. Kijk eens terug in de berichtengeschiedenis om te zien wie het meest heeft verstuurd. Als je ziet dat je het zelf voornamelijk bent die de berichten verstuurd leg dan snel de telefoon weg. Doe iets anders en zorg ervoor dat je niet veel meer stuurt dan de ander.

Geen variatie

Iedereen heeft een eigen stijl van sms berichten versturen. Toch is het belangrijk om af te wisselen in wat je stuurt. Stuur niet alleen grappige sms’jes maar wees ook serieus en sexy. Geef vaak complimenten maar ook niet te veel. Alles is goed in de juiste verhouding. Als er geen variatie is dan wordt het saai en verliest men sneller de interesse.

Te lange berichten

De berichten die je verstuurt per sms horen kort te zijn. Als je lange berichten verstuurt dan is de kans groter dat het niet overkomt zoals je zou willen. Lange berichten geven de ander het idee dat je aandacht nodig hebt. Het geeft andere ook sneller het idee dat je wanhopig bent. Houdt daarom de sms’jes kort en spannend.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland