5 Dingen die een vrouw zoekt in een man: in Artikelen
 
 

5 Dingen die een vrouw zoekt in een man


Er zijn vele enquêtes en onderzoeken geweest naar wat een vrouw het liefst ziet in een man. Welke kwaliteiten en kenmerken zijn belangrijk en welke niet? De ene vrouw is natuurlijk op zoek naar wat anders dan de andere vrouw. Toch zijn er bepaalde eigenschappen die een man aantrekkelijk en gewild maken. Dat zijn de volgende eigenschappen:

Eerlijkheid

Eerlijkheid staat boven de lijst met eigenschappen waar de man aan moet voldoen. Elke vrouw wil graag een man die eerlijk is. Het is de basis van elke gezonde relatie.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid wordt meestal in één adem genoemd met eerlijkheid. Het is voor veel vrouwen een onmisbare eigenschap in een man. Geen enkele vrouw wil een man die niet te vertrouwen is.

Stabiel leven

Vrouwen hebben graag een man die een stabiel leven heeft. Dit is een man die zijn emoties onder controle kan houden. Dit betekent ook dat de man zelfverzekerd is en zich niet makkelijk van de wijs laat brengen.

Communiceren

Vrouwen praten graag over gevoelens en over dingen die ze dwars zitten. Daar staan mannen niet echt bekend om. Ook al praten mannen minder over gevoelens het wordt door vrouwen gewaardeerd dat ze met de man kan communiceren. Dat hoeft niet altijd over gevoelens te gaan maar dat is ook een onderdeel van de communicatie.

Aantrekkelijk

Het is voor een man niet nodig om gespierd te zijn of de looks te hebben van een model. Toch kijken vrouwen naar het uiterlijk van de man. De verzorgdheid en hygiëne bepalen ook hoe aantrekkelijk een persoon is.

Meegaand

Een man die zijn mening geeft wordt gewaardeerd door vrouwen. De vrouw wil echter niet continu een strijd over wie er gelijk heeft. Een man die open staat voor een compromis en toegeeft als hij fout zat is geliefd bij vrouwen.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland