3 redenen om als vrouw het eerste bericht te versturen aan een man: in Artikelen
 
 

3 redenen om als vrouw het eerste bericht te versturen aan een man


Er zijn verschillende manieren om als vrouw contact te leggen met een man. De meest gebruikte manier is door een knipoog te versturen of een andere automatische vorm van interesse bericht. Bij Lexa is dit bijvoorbeeld een interesse bericht. Door een interesse bericht te versturen laat je de ander weten dat je zijn profiel gelezen hebt en dat je hem leuk vindt. Je zet hiermee de deur open voor hem om je een bericht te versturen. In plaats van deze standaard opties is het beter om een echt bericht te versturen als het eerste contact.

Zelfvertrouwen

Als je als vrouw het eerste bericht stuurt naar een man dan laat dit zien dat je zelfvertrouwen hebt. Mannen zijn gewend om het initiatief te nemen. Als ze vervolgens zelf benaderd worden door een vrouw dan trek je meteen de aandacht. Mannen vinden het leuk en aantrekkelijk als een vrouw het eerste bericht verstuurd. Je steekt hiermee boven de rest van de vrouwen uit die niet het lef hebben om het eerste bericht te versturen.

Persoonlijk

Een interesse bericht of een knipoog is niet persoonlijk. Het bericht is altijd hetzelfde en je kunt er geen eigen draai aan geven. Voor de ontvangen van een dergelijk bericht is het meestal niet speciaal. Waarschijnlijk heeft de persoon van veel meer vrouwen eenzelfde soort bericht ontvangen. Als je een echt bericht verstuurd dan kun je jezelf beter presenteren. Dit kun je tot je voordeel gebruiken.

Meer kans op een reactie

Als je een man een echt bericht verstuurd dan kun je ervoor zorgen dat je meer kans hebt op een reactie. Door bijvoorbeeld een vraag te stellen in je bericht kun je een reactie uitlokken. Het is ook veel makkelijker voor de man om te reageren op een bericht dan om zelf het eerste bericht te verzinnen.

Op zoek naar diepgang?

Ben je op zoek naar een goede dating app waar het om meer gaat dan oppervlakkige indrukken? Datingapp Lexa is het meest populair onder onze bezoekers.
Bekijk de beste app van Nederland